top of page
Contractor repairman assembling furniture under woman supervision.jpg

Våra tjänster

Vi tillhandahåller ett par tjänster som både effektiviserar ert kontor och förenklar för era medarbetare så att de kan lägga tid på det ni är bra på. Om där är något som ni behöver hjälp med som inte finns nedan är chansen stor att vi kan hjälpa er ändå.

Montering

Vi hjälper till med montering, till exempel så kan vi montera möbler, hänga upp whiteboardtavlor, TV-apparater och allt däremellan!

Flygande vaktmästare

Det finns oftast något som ska fixas på kontoret var och varannan vecka och någon som ska göra det. Vi kan vara denna "någon".  Tillsammans kan vi komma överens om ett bra intervall som passar er, läs mer: Handyman

Budtjänst

Behöver ni skicka ett paket eller annat bud inom Skåne, kontakta oss så kan vi hjälpa er. 

Bortforsling och hantering av skräp

På somliga företag kan det vara besvärligt med hantering av tex Wellpapp, då kan vi hjälpa till med det. Vi hanterar även förbränning av känsligt material och sekretess.

Flytt

Vi kan hjälpa till med flytt av mindre företag och framförallt in-house flyttning. Det kan vara att ett par skrivbord ska byta plats eller ska ner i förrådet. 

Ta hand om uteplatsen

En del företag har en uteplats att ta hand om. Vi kan göra underverk med en högtryckstvätt eller en enkel inoljning av era utemöbler. Denna tjänsten tillhandahåller vi även till privatpersoner.

bottom of page