top of page

Vaktmästeritjänst

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med en mängd olika arbetsuppgifter på kontoret eller hemma? Vår Handyman-tjänst är lösningen för dig! Våra handymen är experter på att utföra olika typer av arbeten med hög kvalitet och effektivitet.

Vad ingår i vår Handyman-tjänst?

 1. Montering: Våra handymen är erfarna inom montering av möbler, hyllor, kontorsutrustning och andra föremål som behöver monteras eller installeras.
   

 2. Interna flyttar och omorganiseringar: Vi hjälper dig med att flytta och organisera ditt kontor eller hem på ett effektivt och säkert sätt.
   

 3. Mindre reparationer och underhåll: Våra handymen kan utföra mindre reparationer och underhållsarbeten, såsom att fixa läckande kranar, byta ut trasiga lampor eller reparera skadade dörrhandtag.
   

 4. Hänga upp tavlor och montera TV-fästen: Vi ser till att dina tavlor och TV-apparater hängs upp korrekt och säkert på väggen.
   

 5. Byte av glödlampor och mindre elarbeten: Vi kan byta ut glödlampor och utföra mindre elarbeten, så att du slipper oroa dig för att göra det själv.
   

 6. Trädgårdsarbete och skötsel av utemiljöer: Våra handymen kan även hjälpa till med trädgårdsarbete och skötsel av utomhusområden, så att du kan njuta av en vacker och välskött utemiljö.

Tack för ditt meddelande!


 

Våra handymen är kända för sin lyhördhet, noggranhet och serviceminded inställning. Oavsett om du behöver hjälp med enstaka arbetsuppgifter eller regelbundet underhåll, så kan du lita på att våra handymen utför jobbet med högsta kvalitet och professionalism.
 

Användningsmöjligheter för vår Handyman-tjänst:
 

 1. Engångsuppdrag

 2. Återkommande veckovis

 3. Återkommande månadsvis

 4. Säsongsbetonade uppdrag

 5. På projektbasis
   

Oavsett hur du väljer att använda vår Handyman-tjänst, kan du vara säker på att få professionell hjälp utförd med lyhördhet, noggranhet och serviceminded inställning.

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och boka en tjänst som passar just dig!

Monteringshjälp? 

Hör av dig till vår monteringsexpert Marcus Ahlqvist - 

han svarar gärna på alla dina frågor!

Komp2.png
bottom of page